tiistai 29. syyskuuta 2020

Kirjailijavierailut kouluihin ja kirjastoihin

Kirjoitin ensimmäisen kirjani 10-vuotiaana. II etsivää ja salaperäinen luola ilmestyi vuonna 2015 ja samana vuonna julkaistiin myös seuraava kirja II etsivää ja autovarkaat. Niissä molemmissa seikkaillaan Suomessa, lähinnä Pohjanmaalla ja myös Ahvenanmaalla.

II etsivää ja afrikkalaisen temppelin mysteeri vie nimensä mukaisesti Afrikkaan, mutta siinä käydään myös Keski-Euroopassa, vaikka tapahtuu siinä kaikenlaista Suomessakin. Kolmas kirja ilmestyi vuonna 2016 ja neljäs seuraavana vuonna. Sen nimi on II etsivää ja valoja yössä ja sen seikkailu sijoittuu taas Suomeen, Pohjanmaalle.

Viides kirja, II etsivää ja vanhan linnan salaisuus, julkaistiin vuonna 2018. Se tapahtuu kokonaan Saksassa, jossa olen itsekin käynyt pienenä. Seuraavan II etsivää -kirjan käsikirjoitus on melkein valmis, mutta saa nähdä, koska se ilmestyy.


Yleisön edessä esiinnyin ensimmäisen kerran 11-vuotiaana Kirja vieköön! -tapahtumassa, joka pidettiin Seinäjoen kaupunginkirjasto Apilassa. Kerroin kuulijoille Autovarkaat-kirjasta ja he pitivät kovasti esityksestäni.

Olen esitellyt kirjojani myös messuilla, markkinoilla ja kirjakaupoissa eri puolilla Etelä-Pohjanmaata ja Pohjanmaata. Lisäksi olen esiintynyt koulussa. Kirjavinkkari Marlee Mäkelä on antanut kiittävää palautetta kirjoistani. Niistä on kirjoitettu myös monia lehtijuttuja.

Teen mielelläni kirjailijavierailuja kouluihin ja kirjastoihin. Veloitan ainoastaan kulut ja esiintymispalkkion.

Yhteyttä voi ottaa alla olevan kommenttikentän kautta. Kommentti tulee suoraan s-postiin, eikä sitä julkaista alapuolella. Yhteyttä saa puhelimitse myös 4H-yritykseni kautta.

Terveisin
Kristian

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti