lauantai 23. huhtikuuta 2016

Toinen II etsivää -kirja on tavallaan jatkoa ensimmäiselle

Toinen kirja kirjoittamistani kirjoista on II etsivää ja autovarkaat ja se on tavallaan jatko-osa edelliseen, ja se ilmestyi jo syksyllä 2015. Kirjassa pojat, Christian ja Pete, selvittävät, ketkä ovat autojen katoilun takana, mutta roistoja piisaa joka nurkan taa, ja poliisipäällikkökin sekoitetaan juttuun jopa siinä määrin, että pojat ja poliisipäällikkö ovat kerran vangittuina samassa huoneessakin.

Lopulta, kun on jäljellä enää muutama roisto ja pojat oli kaapattu erään roiston toimesta ja poliisit olivat omia aikojaan liittyneet poikien etsintöihin vieläpä aika hyvällä menestyksellä, he kaikki päätyvät Karijoelle keskelle metsää pienen järven rantaan. Siellä poliisit yllättävät roiston ja ottavat hänet kiinni, mutta sitten käykin yllättäen niin, että väärää rahaa ulkomaille välittävä roisto kaappaa II etsivää, ja kuljettaa heidät Ahvenanmaalle erääseen taloon ja vangitsee heidät sinne.

Tarinassa on siis myös rahanväärennystä. Pojat onnistuvat kuitenkin jujuttamaan roiston omaan ansaansa, ja kutsuvat poliisit Ahvenanmaalle. Kun he tutkivat aikansa talossa, he löytävät sieltä kaksi ty... Ei, unohtakaa äskeinen ja lukekaa kirjasta!

Aivan kirjan lopussakin tapahtuu vielä, sillä yksi roisto saa päähänsä yrittää kidnappausta keskellä kirkasta päivää kahden etsivän juhlissa! Onneksi hänet saadaan kiinni, eikä hän jää vapaalle jalalle.

Minulla on 5-6 kirjaa tälläkin hetkellä työn alla, ja sarjaan pitäisi tulla tämän kevään aikana jatkoa, jos vain keksin riittävästi kirjoittamista.

Terv. Kristian

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti